tiistai 10. tammikuuta 2012

iltaa!

Nyt tulee pikainen tervehdys, tänään on kiirettä pidellyt vähän liiaksikin! Oon näköjään saanut muutaman uuden lukijankin, tervetuloa! :) Mun piti itseasiassa tänään tehdä meikkipostaus, mulla on jo materiaali valmiinakin. Valitettavasti en ehdi sen pidempää postausta alkaa väsäilemään, kun vasta nyt pääsin koneen äärelle istahtamaan. Mä kirjotin joku aika sitten siitä, että saatan lähteä parin viikon reissuun. Se että lähdenkö, selviää huomenna, eli jos musta ei kuulu viimeistään keskiviikkona mitään, olen lähtenyt sinne. Reissun aikana en valitettavasti pääse päivittelemaan blogia, mutta sen jälkeen blogi jatkaa taas normaaliin tapaan toimintaansa. Jos en lähde, normaali blogin toiminta jatkuu varmaan jo huomisesta lähtien :D

Nyt mun on kuitenkin käytävä nukkumaan, eli hyvää yötä! :)

-Anni

7 kommenttia:

ellala kirjoitti...

Moikka Anni ! oot tosi kaunis ja sul on kiva blogi :) kattelin just tossa noita miss suomi finalisteja, ja ihan sun näkönen tyttö sieltä löyty ! oonko ihan hakoteillä ?

Anonymous kirjoitti...

ootko yks miss suomi finalisteista? :DD

Anni kirjoitti...

ellala ja anonyymi: Kyllähän mä kisassa olen! :D

Anonymous kirjoitti...

Onnea miss suomi kisaan :) olen jo aika pitkään blogiasi seuraillut ja vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä jolla on jalat maan pinnalla! ansaitsisit voiton!

Anonymous kirjoitti...

olisko mahdollista että tekisit postauksen millaista kosmetologiksi on opiskella yms. ois kiva kuulla kun itse olet opiskelemassa, kun olen ajatellut hakea itsekkin. ja paljonko oli sun keskiarvo kun hait ja tiedätkö mikä on alin jolla voi päästä?

josku kirjoitti...

heippa :-) aattelin vaan tulla ilmottelemaan, että mun blogissa on meneillään nelly.comin lahjakortin arvonta, joten kannattaa tulla osallistumaan ! http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

Anni kirjoitti...

josku: Kiitos ilmoituksesta :)