tiistai 14. tammikuuta 2014

Luksusta iholle

Pääsinpäs vihdoin lösähtämään kotisohvalle! Nyt on vihdoin aika uudelle postaukselle. Kuvat olen ottanut jo muutama päivä sitten ja ne ovat odottaneet tätä postausta. Miksi olen odottanut tätä niin kovasti? Siksi, koska kuvat olen ottanut mun upouudella järjestelmäkameralla! Kyseinen laite on mulle täysin uusi tuttavuus (kuten kuvista huomaa), mutta pikkuhiljaa oppii enemmän ja enemmän.

Kun tämänhetkisistä kiireistä ja velvollisuuksista pääsee eroon, mun seuraava projekti on "itsenäinen opiskelu hyväksi valokuvaajaksi". Mä olen kiinnostunut valokuvaamisesta ja tykkään siitä todella paljon, joten se on täydellinen harrastus muiden joukkoon :)Sitten itse asiaan! Mulla on ollut jo useamman viikon käytössä pari itselleni täysin uutta tuotetta:


Toinen niistä on Lancomen paljon puhuttu Dreamtone -seerumi. Kyseisiä seerumeita on kolmelle erilaiselle ihonsävylle. tselläni on nro. 1, joka on tarkoitettu on vaalealle, punaisuuteen taipuvalle iholle.


Seerumia käytetään kasvovoiteen alle aamuin illoin ja se lupaa tasoittaa ihon sävyä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia.

Olen ollut kyllä tyytyväinen tuotteeseen! Se on tosiaankin tasoittaa mun ihon sävyä, sekä heleyttää kivasti kasvojen ihoa. Se saa myös ihon tuntumaan samettisen pehmeältä.

En vielä osaa sanoa, tuleeko tästä vakiotuotteeni, mutta varmasti jotakin vastaavanlaista tuotetta tulen vielä käyttämään :)Toinen tuote on Biothermin Aquasource Eye Perfection -silmänympärysgeeli. Mä olen käyttänyt erilaisia silmänympärysvoiteita todella epäsäännöllisesti, mutta tämä tuntuu soveltuvan parhaiten itselleni!


Tuote lupaa kosteuttaa silmänympärysten ihoa, vaalentaa tummia silmänalusia ja häivyttää silmäpusseja! Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen totesin, että se tosiaankin on ihanan kosteuttava ja raikastava. Mulla on ennen ollut ihon kuivuudesta johtuvia pieniä ryppyjä silmien ympärillä, mutta nyt ne ovat kaikki poissa. Tuotteen roll-on -pää myös hieroo kivasti silmänympäryksiä, mikä on ihan luksusta aamuväsyneille silmille.!


Tällaisia uusia tuttavuuksia minulla. Onkos teillä kokemuksia kyseisistä tuotteista? Mitäs olette tykänneet? :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minkäs ostit? toivottavasti minijärkkärin niin jaksat kantaa sitä mukana monessa paikassa.

Anonyymi kirjoitti...

Esittele ihmeessä uusi kamerasi :) Mikä oikein sai valitsemaan juuri kyseisen kameran? Kuvia, kuvia ja vielä kerran kuvia...paljon käyttöä niin kyllä sitä vielä oppii käyttämään... :)

Anni kirjoitti...

Anonyymi: Ehdottomasti minijärkkärin! Valkoinen Samsung nx1100

Anonyymi: Täytyy tehdä vaikka oma postaus siitä :) Se vain vaikutti hyvältä vaihtoehdolta ja varmasti sopiva tällaiselle aloittelijalle!