torstai 2. tammikuuta 2014

Pieniä uusia kosmetiikkajuttuja

Muutama päivä sitten pyörähdin ruokatunnilla pikaisesti Gina Tricotissa, josta mukaan tarttui parin vaatteen lisäksi hieman kosmetiikka! Aiempaa kokemusta kyseisen kaupan meikkiosastosta ei ole, joten suhtauduin hieman kyynisesti näihin. Yleensä kun hinta ja laatu kulkevat käsikädessä (toki poikkeuksiakin on) ja nämä kyseiset olivat hyvin edullisia.


Pienten testausten jälkeen vaikuttaa hintaansa nähden oikein hyviltä! Kynsilakat levittyy tasaisesti ja kuivuu suht nopeasti. Muutama päivä sitten laitoin tuota hopean väristä ja nyt alkaa huomaamaan pientä lohkeilua muutamassa kynnessä. Hintaa taisi olla 3,95 per kappale, eli ei paha! Yllätyin positiivisesti myös värivalikoiman laajuuteen, josta jokainen löytää varmasti mieleisensä sävyn. Itse tosin tykkään käyttää aika neutraaleja värejä, yleensä nudea eri sävyissä.


Lakkojen lisäksi ostin viininpunaisen huulipunan ja pari luomiväriä. Huulipunaa en ole vielä päässyt testailemaan, mutta luomivärit ovat ihan perushyviä! Oikein hyvä hinta-laatu -suhde. Pigmenttiä näyttää olevan sopivasti, eikä värit karise luomilta välittömästi.


Onko teillä positiivisia vai negatiivisia kokemuksia kyseisen kaupan kosmetiikasta?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kynsilakat on kyllä hyviä! muista ginan meikeistä ei ole kokemusta :)

-Kati