tiistai 21. tammikuuta 2014

Uusi CC-voide testissä

Sain itselleni testiin Olay:n uuden Total Effects CC-voiteen!
Kyseisestä tuotteesta sanotaan näin:


"Hyviä ominaisuuksia täyteen pakattu koostumus tarjoaa uudenlaisen kauneudenhoidon yhtälön: Näytät välittömästi virheettömältä, mutta ihonsävy paranee ja sen pikkuvirheet korjaantuvat pidemmällä aikavälillä. Näkyvät ihonsävyn epätasaisuudet käytännössä katoavat, paljastaen virheettömämmän ihon. Voide tekee myös taikojaan - ajan kuluessa ihonsävystä tulee nuorekkaampi, jopa meikkaamattomana! Tämän oleellisen ihonhoitotuotteen avulla kiireiset, monta asiaa kerralla hoitavat naiset näyttävät kuin heillä olisi monimutkaisempikin ihonhoitorutiini - vain yhdellä painalluksella."

Kuulostaapa lupaavalta!


Aiempaa kokemusta mulla on Lumenen ja Lorealin CC-voiteista, joista mun tämänhetkinen lemppari on Lumenen oma. Siksi aloinkin testaamaan mielenkiinnolla, tulisiko tästä uusi lempparini. 

Tuotteen ominaisuudet:

Tehokosteutus: Voide tehostaa ihon kosteutusta heti, ja tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta vuorokauden ympäri, jotta iho tuntuisi pehmeältä ja sileältä.

Virheetön, läpikuultava peitto: Koostumus on myös suunniteltu niin, että se ei keräänny ryppyihin. Juuri sopiva suhde väriä ja peittävyyttä luo helposti ja nopeasti koko päivän kestävän virheettömän ilmeen.

Ihon korjaaminen: Parantaa ja korjaa ihoa pidemmällä aikavälillä (myös Anti-Ageing -vaikutus). Sisältää B, C ja E-vitamiineja.

Ihon suojaus auringonvalolta: Suojakerroin 15!

Sävyjä on kaksi erilaista, vaaleasta keskitummaan ja keskitummasta tummaan. Itse valitsin vaalealle talvi-iholleni vaaleamman vaihtoehdon.


Koostumukseltaan tuote on kevyt, mutta täyteläinen. Pakkauksesta on helppo annostella tuotetta kädelle. Yksi painallus riittää koko kasvojen alueelle, eli se on todella riittoisaa! Ihastuin myös tuotteen tuoksuun, sillä se ei ole mikään tyypillinen meikki- tai cc -voiteen tuoksu, vaan raikas ja hyväntuoksuinen (ei mitenkään "lääkemäinen").

Kasvoille levittäessä kiinnitin entistä enemmän huomiota koostumukseen, sillä se on hyvin voidemainen (Lumenen oma on kuivempi, "jauhemaisempi"). Tämä tuote on siis mainio jos sulla on kuiva tai pintakuiva iho. Tämä todellakin kosteuttaa! Jos taas haluaa mattamaisemman tuloksen tai jos sulla on rasvainen tai sekaiho, ei tämä ole ehkä kaikkein paras vaihtoehto. Paikkapaikoin se kiiltelee iholla, ainakaan jos ei levitä puuteria päälle.

Seuraavassa kuvassa mulla on täysin meikitön iho. Olen laittanut ainoastaan Lancomen Dreamtone -seerumia kasvoille:Tässä jälkeen-kuva


Huomaako kukaan eroa? Kyllä se hieman taisi tasoittaa ihon sävyä! Poskessa oleva luomikin peittyi jonkin verran ja sen alapuolella oleva näppy ei punoita enää niin pahasti.

Kaikkein punoittavimpia alueita (kuten finnejä, mistä nyt en laittanut kuvaa) se ei kuitenkaan peittänyt. Eli jos haluaa paljon peittävämmän lopputuloksen, kannattaa kokeilla esim. Lumenen vastaavaa tuotetta. Jos taas haluaa näyttää mahdollisimman meikittömältä, mutta silti freshiltä, tämä on luottotuotteesi!

Tämä kyseinen tuote tulee myyntiin kauppojen hyllylle helmikuussa 2014!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tehdä sun huulista postauksen? :) Kiva blogi!

-A

Anni kirjoitti...

Katsotaan! Kiitos :)