tiistai 18. helmikuuta 2014

Ripsiseerumi testissä!

Nyt kun on koulu suoritettu, niin mulla on enemmän aikaa istua myös koneella! Nyt pääsenkin tekemään rästissä olevia postauksia! Aloitetaan ensimmäisenä tästä :)

Mun ripset on olleet jo pitkään huonossa - kiitos ripsienpidennysten ja tekoripsien. Mähän käytin monta vuotta putkeen ripsienpidennyksiä ilman taukoja. Vielä todella pitkiä verrattuna omiin ripsiin! Sen seurauksena mun pitkistä, tummista ja kaarevista ripsistä oli tulleet vaaleat, harvat ja todella lyhyet. Niiden 10-13mm pitkien, mustien ripsikuitujen jälkeen omat kärsineet ripseni eivät näyttäneet miltään. Siirryinkin käyttämään liimattavia tekoripsiä ja ajattelin, että nytpä saa omat ripset kasvaa rauhassa ja samalla mulla olisi yhtä näyttävät ripset kuin olin tottunut. No, eipä ne tekoripsetkään tehneet hyvää mun jo ennestään kärsineille ripsille. Jos mä nyt saisin päättää, mä en olisi ikinä laittanutkaan mitään pidennyksiä!

Onneksi ripsienpidennyksistä kärsineille ripsille löytyy apu: Ripsiseerumit!

Mä sain muutama viikko sitten testiin Swiss Clinicin Swiss Lashes -merkkisen ripsiseerumin."SWISS LASHES -ripsiseerumi koostuu ainutlaatuisesta yhdistelmästä vitamiineja, proteiineja ja mineraaleja, jotka pidentävät huomattavasti ripsien elinikää. Näin ollen ripsesi kasvavat pidemmiksi, paksummiksi ja vahvemmiksi. SWISS LASHES -ripsiseerumi on koostumukseltaan läpinäkyvää ja sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia (vapaa prostagladiineista). Tuotteen ainutlaatuinen koostumus on kehitelty Sveitsissä."  (http://www.swissclinic.fi)Tähän mennessä mä olen ollut todella tyytyväinen kyseiseen tuotteeseen!

Jokin aika sitten mun ripset näyttivät ripsivärin kanssa tältä:


Ja nyt ne näyttävät ilman ripsiväriä tältä:Kun tuohon vielä sipaisee pidentävää ripsiväriä niin ne alkaa näyttämään jo normaaleilta ripsiltä. Ne on saaneet jo väriäkin takaisin (harmi kun mulla ei ole meikitöntä kuvaa mun entisistä, melkein valkoisista ripsistä). Tästä on hyvä jatkaa ripsien kasvattelua :) Eikä enään ikinä ripsienpidennyksiä!

Jos siellä on muita, jotka kärsivät vastaavanlaisesta ongelmasta, niin mä voin suositella Swiss Lashes -seerumia! Ainakin itselläni se näyttää toimivan oikein hyvin :)

Ps. Lähipäivinä on tulossa meikki- ja vaateaiheisia postauksia, joten pysykäähän linjoilla!

2 kommenttia:

Julia kirjoitti...

Hei,

Vielä käytät Swiss Lashes seerumia?

Anni kirjoitti...

Hei!

En enään, se on loppunut jo :)