tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kaupunkimatkailua!

Tässä onkin lähipäivinä tullut istuttua autossa oikein urakalla! Suunnattiin viime torstaina Nikon kotipaikkakunnalle Juukaan, jossa vietettiin viikonloppuna Nikon siskon häitä. Yllättävän nopeasti ne ajomatkatkin loppupeleissä sujuivat, kun tarjolla oli hyvää seuraa ja hyvää musiikkia. Välillä mä viihdytin itseäni (ja Nikoa) kuvaamalla "videopäiväkirjaa" meidän matkasta. Välillä kailotin kovaan ääneen vanhoja suomalaisia hittibiisejä. Onneks kukaan muu ei ollut seuraamassa meidän matkantekoa..olisi mennyt viimeisetkin uskottavuuden rippeet siinä vaiheessa.. Mutta hei, tylsää matkaseuraa mä en ainakaan ole ;)Eilen sitten kotiuduttiin! Paluumatkalla me jaksettiin pyörähtää vielä Ikeassakin. Mä päätin jokin aika sitten aloittaa "koti valkoiseksi" -projektin. Siitä lähtien kun muutin tänne nykyiseen asuntoon, olen vihannut täällä olleita mustia huonekaluja. Sohva oli musta, ruokapöytä musta, lipasto, päiväpeitto..KAIKKI mustaa. Mä en viihdy yhtään sellaisessa asunnossa. Mä olen aina ollut sitä mieltä, että asunnon täytyy olla väritykseltään vaalea ja valoisa! Nyt mulla onkin vapaat kädet muuttaa meidän asunnon sisustusta, eli kaikki musta veks ja valkoista tilalle! Projekti on jo hyvällä mallilla, koska meillä on enään vanha sohva, joka saa lähtöpassit huomenna. Harmi kun en tajunnut ottaa "ennen"-kuvaa, mutta lopputuloksesta tulee varmasti muutama kuva! :)


Treenit mulla on jääneet lähipäivinä hieman vähälle.. välillä vain aikataulut ei sovi treenien kanssa yksiin, mutta tuskin mitään katastrofaalista on vielä ehtinyt tapahtumaan. Tilanne täytyy korjata tänään illemmalla kunnon hikitreenillä ;) Rutiinit kuntoon niin siitä se taas lähtee!


Vielä huominen päivä kotosalla oleskelua ja torstaina me sitten suunnataankin jo Kotkaan ja Kotkan Meripäiville. Siellä onkin tarkoitus olla loppuviikko. Ensiviikolla lähdetään mahdollisesti Ruotsiin pariksi päiväksi :)


2 kommenttia:

nanne kirjoitti...

Anni oot aivan ihana! :) oon lukenut sun blogia todella pitkään, tykkään ihan älyttömästi sun kirjoituksista ja oottelen aina että postailisit taas. Tulee aina niin hyvä mieli sun aurinkoisesta olemuksesta, hirmu kauniskin oot. :)

anni kirjoitti...

Oi kiitos piristävästä kommentista! :) Mukava kuulla :)