keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Viimepäivien kohokohdat

Ja kyllä, nämä tosiaankin ovat kohokohtia. Mulla on ollut ihan superkiire ja niin tulee olemaan koko loppukuukausi. Viikkoja vedellään oikeastaan ilman vapaapäiviä ja päivät on niin pitkiä, että lepoa saa ainoastaan yöllä. Tämä siis koulun ja töiden vuoksi. Mutta ensi kuussa helpottaa ja sitten pääsee taas palaamaan "normaaliin" elämään! :)

Olisi tosi kivaa kirjoittaa mun arjesta ja kaikesta siististä mitä mä oon tehnyt, mutta kun kyseisestä aiheesta ei ole mitään kirjoitettavaa :D Tässä tulee siis mun päivien kohokohdat viikon sisältä:

Kohokohta nro 1: Erään työpäivän jälkeen mua odotti kotona yllätys! Asunto oli siivottu lattiasta kattoon ja ruokakin oli valmiina.


Ruokana oli herkullisia tortilloja (jotka hotkaisin niin nälissäni, etten edes kuvaa tajunnut ottaa).


Niko oli tehnyt myös jälkiruoan! Superherkullisen sellaisen!

Ilta jatkui sohvan nurkassa löhöämisellä ja leffojen katselulla. Kyllä tuli ladattua taas akkuja moneksi päiväksi!

Kohokohta nro.2: Hotelliaamiainen!


Mulle on hotellireissuissa yksi tärkeimmistä asioista hotelliaamiainen! Mikäs sen parempaa, kuin herätä valmiiseen aamupalapöytään ja koota nenän eteen niin paljon ruokaa kuin vaan jaksaa syödä.

Mä oon jo pitkään haaveillut jostakin kylpyläreissusta, mutta aikataulut ei vain ole natsannut yhteen. Siksi päätettiin helpottaa asiaa käymällä meidän lähellä olevassa GLO-hotellissa aamiaisella.


Kyseisessä paikassa aamiainen maksaa 18€. Odotukset olivat ehkä vähän liian korkealla, koska ruokatarjonta paljastui odotettua suppeammaksi. Kyllä me silti saatiin hyvä mieli ja vatsat täyteen.

Kohokohdaksi voisi myös laskea sen, että mä olen alkanyt käymään taas salilla. Tässä olikin VIIDEN kuukauden tauko. Oli aika järkytys huomata, mitä useiden kuukausien salitauko saa kropalle aikaan. Treeni ei meinannut kulkea millään ja en oikein osannut tehdä mitään, mutta kyllä se alkaa taas rullaamaan kun muutaman kerran on käynyt.

Nyt mä kiiruhdan nukkumaan! Hyvää yötä <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä toi jälkkäri on? :)

Anni kirjoitti...

Mä en edes tiedä! Se on joku Nikon salainen resepti :D kyllä siinä ainakin Baileys maistui..